• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Luxe reclame aanstekers
Luxe reclame aanstekers

Luxe reclame aanstekers bedrukken?

Hieronder vindt u een groot aanbod aan verschillende unieke, luxe reclame aanstekers die u allemaal kunt bedrukken aan de hand van uw wensen. wilt u van te voren zien hoe het wordt, dat kan. Wij maken gratis een digitaal voorbeeld ter goedkeuring.

Producten

 Luxe reclame aanstekers

Op deze pagina vindt u luxe reclame aanstekers. Deze zijn speciaal voor het bevorderen of creëren van sterke klantrelaties. Tevens kunnen deze ook gebruikt worden ter promotie. Met een opdruk op deze aanstekers kunt u veel bereiken. Aanstekerman denkt met u mee en heeft voor u de meest verkochte modellen geselecteerd. Aanstekers bedrukken is onze specialiteit.

 

Verschillende modellen

De luxe reclame aanstekers categorie bestaat uit vijf verschillende modellen. Deze modellen voegen net iets extra’s toe. Een goed voorbeeld is de aansteker met een bandenprofielmeter. Vooral in de autobranche is dit een heel passend model. Een ander luxe model is de Firelight aansteker. Deze lange aansteker is ideaal voor het aansteken van de barbecue, open haard of een kaars. Daarnaast is het ook mogelijk om het metalen voorstuk te buigen, wat erg handig kan zijn. Al onze luxe reclame aanstekers zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Het is belangrijk om na te denken over het doel van de aanstekers. Tevens speelt het budget uiteraard ook een belangrijke rol. Deze facetten zullen uiteindelijk zorgen voor de keuze van een bepaald model. Ook over de kleur moet goed nagedacht worden. Vooral als u een bedrukking wil plaatsen is dit een belangrijke beslissing. Het contrast moet namelijk zodanig hoog zijn dat de opdruk duidelijk te zien is en ook echt opvalt bij de doelgroep. Uiteraard kunnen wij u hierbij helpen.

 

Aanstekers bedrukken

Bij Aanstekerman kunt u er voor kiezen om de aanstekers te laten bedrukken. De druktechniek is afhankelijk van het type aansteker. Metalen aanstekers kunnen bijvoorbeeld worden bedrukt door middel van een lasergravure of een tampondruk. Plastic aanstekers worden voornamelijk bedrukt met een tampon- of zeefdruk. Onze drukkerij zorgt er in ieder geval voor dat uw logo, tekst of andere opdruk met een goede kwaliteit de deur verlaat. De levertijden voor bedrukte aanstekers bedragen ongeveer 7 tot 14 werkdagen. Aanstekers zonder bedrukking zijn tussen 2 en 5 werkdagen in huis!