• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Goedkope aanstekers
Goedkope aanstekers

Goedkope aanstekers bedrukken met uw logo of tekst?

Hier vindt u een groot aanbod aan goedkope aansterkers die u voor uw promotie kunt laten bedrukken aan de hand van uw wensen. Wilt u van te voren zien hoe uw logo erop komt, dat kan natuurlijk. Wij maken gratis een digitaal voorbeeld.

Producten

Goedkope aanstekers

Goedkope aanstekers bedrukken? Op deze pagina staan verschillende goedkope aanstekers die geschikt zijn voor verschillende doeleinden. Omdat deze modellen goedkoop zijn, kunnen er wellicht grote aantallen van worden verkocht. En hoe meer aanstekers, hoe meer bereik! Aanstekerman denkt met u mee en heeft voor u de meest verkochte goedkope modellen geselecteerd. Aanstekers bedrukken is onze specialiteit.

 

Twee modellen

Wij hebben twee verschillende goedkope, simpele aanstekers voor u geselecteerd. Eén van deze twee is de Burn aansteker. Dit model is het topproduct van onze website, wat betekent dat deze aansteker het populairst is en het meest wordt verkocht. Dit komt vooral door de prijs, maar ook door het aantal diverse kleuren. Deze variant is te koop in zwart, blauw, rood, oranje, groen en geel.

Het andere model is de wegwerpaansteker van Cricket. Dit model is iets duurder dan de Burn en lijkt ook erg veel op dit model. Echter kent deze variant vier kleuren: zwart, wit, blauw en rood. Ook qua kwaliteit verschilt de Cricket niet veel van de Burn aansteker. Op het gebied van formaat is de Burn een aantal millimeter groter.

Over de kleur moet goed nagedacht worden. Vooral als u een bedrukking wil plaatsen is dit een belangrijke beslissing. Het contrast moet namelijk zodanig hoog zijn dat de opdruk duidelijk te zien is en ook echt opvalt bij de doelgroep. Uiteraard kunnen wij u hierbij helpen.

 

Aanstekers bedrukken

Bij Aanstekerman kunt u er voor kiezen om de aanstekers te laten bedrukken. De druktechniek is afhankelijk van het type aansteker. Deze plastic aanstekers worden voornamelijk bedrukt met een tampon- of zeefdruk. Onze drukkerij zorgt er voor dat uw logo, tekst of andere opdruk met een goede kwaliteit de deur verlaat. De levertijden voor bedrukte aanstekers bedragen ongeveer 7 tot 14 werkdagen. Aanstekers zonder bedrukking zijn tussen 2 en 5 werkdagen in huis!